Om Eriksen Maskin AS

Eriksen Maskin AS er totalleverandør av entreprenørtjenester i Alta og omegn. Bedriften ble grunnlagt i 2007, men ledelse og ansatte har bransje- og arbeidserfaring siden begynnelsen av 1990-tallet. Vi er i dag 8 ansatte, og med moderne maskinpark og allsidig kompetanse tar vi på oss de fleste typer oppdrag innen anleggs- og entreprenørvirksomhet. Oppdrag utføres for både privatpersoner, bedrifter og offentlige aktører.

Faglig kvalifisert aktør

For oss er fornøyde kunder og godt utført håndverk to sider av samme sak. Hos Eriksen Maskin måler vi oss selv på nøyaktighet, pålitelighet og varig kvalitet. Vi innehar Sentral Godkjenning for Ansvarsrett, ADK1-sertifikant og sprengningssertifikant klasse A. I tillegg er vi organisert under Maskinentreprenørenes Forbund og Norges Lastebileierforbund.  Velger du Eriksen Maskin, kan du stole på en faglig kvalifisert aktør.

Åpen og uforpliktende dialog

Har du et anleggsoppdrag som skal utføres? Snakk med oss om arbeidet som skal gjøres – Vi kommer gjerne på uforpliktende befaring og gir deg et konkret pristilbud å forholde deg til. Vi verdsetter åpenhet og tilgjengelighet all vår kommunikasjon – Kontakt oss for samtale når som helst.

Medlemskap og sertifikater

Eriksen Maskin Sentral Godkjenning

Eriksen Maskin MEF logo

Eriksen Maskin NLF logo

Eriksen Maskin ADK1 logo

Eriksen Maskin Fagbrev Logo

Eriksen Maskin Sprengningssertifikat